TURISTIČNA KMETIJA 'PRI MARKU'


Turistična kmetija PRI MARKU leži v vasi Crngrob, ki se na 450 metrih nadmorske višine dviguje nad Sorškim poljem.

Na tem gričku stoji cerkev Marijinega oznanjenja, ki velja za enega pomembnejših spomenikov likovne umetnosti na Slovenskem. Crngrob je s svojo lego v srcu neokrnjene narave, pa vendar blizu okoliških mest kot ustvarjen za razvoj turizma. Je odlično izhodišče za preživljanje prostega časa. Tega se zavedamo tudi mi, zato smo začeli s turistično dejavnostjo.


Turistično dejavnost že dvajset let vodimo v družinskem krogu, kar daje gostom na naši kmetiji poseben občutek domačnosti in sprejetosti. Gostje se k nam radi vračajo.


Turistična kmetija PRI MARKU je center, iz katerega se lahko odpravite v vse konce Slovenije. Blizu so Ljubljana, Kranj, Bled, Bohinj, pozimi smučišča na Krvavcu, Cerknem, Starem vrhu, poleti številna hribovja, Julijske Alpe in Jadransko morje.

Na naši turistični kmetiji vam nudimo 14 lepo opremljenih sob. Vsaka soba ima svojo kopalnico in WC, balkon, televizor ter možnost priklopa na internet.
V hiši imamo tudi dvigalo, tako da stopnice ne bodo problem za starejše goste in invalide. Za invalide pa imamo tudi posebno sobo, ki je opremljena za njihove potrebe.

Vabljeni, da se sami prepričate o naši ponudbi!