Za otroke

Vas skrbi, da si z družino pri nas po kosilu ne boste mogli privoščiti kavice v miru? Ali pa, da boste morali skrbeti za najmlajše udeležence zabave, ko boste pri nas praznovali rojstni dan, obletnico, poroko?
Kar brez skrbi. Ob našem gostinsko-turističnem objektu smo za najmlajše obiskovalce uredili prostor, kjer so jim na voljo igrala, trampolin v pokritem kozolčku in druge možnosti za igro ter sproščujoče preživljanje prostega časa. Igrarije za najmlajše, za vas pa nekaj brezskrbnega miru!

igrala za otroke trampolin za otroke

Večnamenski prostor za zaključene družbe

Večnamenski prostor za zaključene družbe

Ob jutrih si v njem lahko privoščite zajtrk, ob vaših posebnih priložnostih pa Nudimo vam organiziranje raznih zabav (obletnic, porok, krstov, birm ...) za do 60 ljudi. Prostor, ki je zabavam namenjen, je po potrebi mogoče pregraditi na dve polovici. Če imate ansambel z živo glasbo, bo tudi za ples dovolj prostora!

Večino hrane, ki jo gostom ponudimo, pridelamo sami na kmetiji, tako da je vse sveže in domače. Izbirate lahko med mnogimi meniji – od kmečkega s klobaso in kislim zeljem do menijev z različnimi vrstami mesa s prilogami. Sem sodita tudi domača goveja in gobova juha. Za vas po želji pripravimo sladico (potica, štrudelj, piškoti, biskviti, rulade, ostala peciva), poskusite pa lahko tudi več vrst našega domačega žganja.

Dvorana sprejme do 60 ljudi, ima balkon, prostor za ansambel, je klimatizirana, v njej je klavir ter kamin. Dostopna pa je tudi za invalide.

Ker je za nas zelo pomembno, kako se gostje, ki so pri nas nastanjeni, počutijo, je glasba dovoljena samo do 22. ure. Od 23. ure naprej v naših prostorih zagotavljamo popolno tišino.

 pogrinjki jedilnicajedilnica